Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Baki Yarımdağ, istifa etti

Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Baki Yarımdağ, istifa etti

Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Baki Yarımdağ görevinden istifa etti. Yarımdağ, yaptığı açıklamada “AK Parti ile yoluma devam ediyorum” dedi.

AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev alan ve 2019 yerel seçimlerinde Dinçer Orkan’la birlikte seçime giren Baki Yarımdağ, Karesi Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti. Yarımdağ, bugün yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

“AK PARTİ İLE YOLUMA DEVAM EDİYORUM”

Baki Yarımdağ yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Belediyeler görev yeridir, vatandaşa hizmet yeridir. Ben de Karesi Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevimi yerine getirmeye çalıştım. Sayın Dinçer Orkan Başkanımın bilgisi dahilinde müsaade istedim. Yıllarca mücadelesini verdiğim AK Parti ile yoluma devam ediyorum. Meclis üyeliğim ve parti üyeliğim devam etmektedir. Görevden müsaade istememden başka anlamlar çıkartmaya çalışanlar yanılıyorlar. Bizim yolumuz Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN