Kars ve Ardahan'a gök gürültülü sağanak geliyor

Kars ve Ardahan'a gök gürültülü sağanak geliyor

Kars ve Ardahan'a gök gürültülü sağanak geliyor, bölgede sıcaklıkların da mevsim normallerinde seyredeceği öngörülüyor.

Kars ve Ardahan'da gök gürültülü sağanağın etkili olacağı belirtildi.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde havanın az bulutlu, kuzeydoğu kesimlerin ise parçalı bulutlu olması bekleniyor.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNDE

Rüzgarın kuzeyden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği bölgede, sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği öngörülüyor.

Bölgedeki illerden Kars'ın kuzey kesimleri ile Ardahan'da öğleden sonra sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanağın etkili olacağı tahmin ediliyor.

BÖLGEDE SICAKLIKLAR

Gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta 12, Ağrı'da 13, Erzurum ve Ardahan'da 14, Tunceli'de 19, Erzincan'da 20 ve Iğdır'da 24 derece ölçüldü.

Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklıklar ise Iğdır ve Tunceli'de 40, Ağrı'da 36, Erzurum ve Erzincan'da 33, Kars'da 31, Ardahan'da 26 derece olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN