Kars ve Ardahan'a gök gürültülü sağanak geliyor

Kars ve Ardahan'a gök gürültülü sağanak geliyor

Kars ve Ardahan'a gök gürültülü sağanak geliyor, bölgede sıcaklıkların da mevsim normallerinde seyredeceği öngörülüyor.

Kars ve Ardahan'da gök gürültülü sağanağın etkili olacağı belirtildi.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde havanın az bulutlu, kuzeydoğu kesimlerin ise parçalı bulutlu olması bekleniyor.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNDE

Rüzgarın kuzeyden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği bölgede, sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği öngörülüyor.

Bölgedeki illerden Kars'ın kuzey kesimleri ile Ardahan'da öğleden sonra sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanağın etkili olacağı tahmin ediliyor.

BÖLGEDE SICAKLIKLAR

Gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta 12, Ağrı'da 13, Erzurum ve Ardahan'da 14, Tunceli'de 19, Erzincan'da 20 ve Iğdır'da 24 derece ölçüldü.

Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklıklar ise Iğdır ve Tunceli'de 40, Ağrı'da 36, Erzurum ve Erzincan'da 33, Kars'da 31, Ardahan'da 26 derece olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN