Kılıçdaroğlu'ndan Ali İsmail Korkmaz mesajı: Hiçbir saray değerli değildi!

Kılıçdaroğlu'ndan Ali İsmail Korkmaz mesajı: Hiçbir saray değerli değildi!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı olayları sırasında Eskişehir'de öldürülen üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ı andı: Dünyanın hiçbir sarayı, hiçbir makamı Ali İsmail Korkmaz'ın gülümsemesinden ve yaşamından değerli değildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı olayları sırasında Eskişehir'de darbedilen ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ı 7'nci ölüm yılında andı.

Twitter'dan paylaşım yapan Kılıçdaroğlu "Dünyanın hiçbir sarayı, hiçbir makamı Ali İsmail Korkmaz'ın gülümsemesinden ve yaşamından değerli değildi. İnşa edilen bu nefret rejimine karşı mücadelem, fidanlarımızın gülüşleri sadece fotoğraflarda kalmasın diyedir. Sevgiyle anıyorum" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Eskişehir'de Gezi Parkı eylemleri sırasında 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz, bir sokak arasında sivil giyimli polis ve kişiler tarafından darp edilmişti. 28 gün komada kalan Korkmaz, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN