Kılıçdaroğlu'ndan belediye başkanlarına: Siyaseti biz sizin yerinize yapıyoruz

Kılıçdaroğlu'ndan belediye başkanlarına: Siyaseti biz sizin yerinize yapıyoruz

İl belediye başkanlarıyla bir araya gelen CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'Siyasete girmeyin, vatandaşla ilgilenin. Siyaseti biz sizin yerinize yapıyoruz' uyarısında bulundu. Kılıçdaroğlu'nun ayrıca il belediye başkanlarına, 'Sakın yakınmayın. 'Belediye meclisinde çoğunluğum yok, beni engelliyorlar' demeyin. Engelleyeceklerini zaten biliyorduk' dediği belirtildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, geçen hafta bir araya geldiği il belediye başkanlarına "Siyasete girmeyin, vatandaşla ilgilenin. Siyaseti biz sizin yerinize yapıyoruz" uyarısı yaptı.

"ENGELLEYECEKLERİNİ ZATEN BİLİYORDUK"

Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'nın haberine göre, büyükşehir belediyeleri ile il belediyeleri arasındaki iletişimin güçlü olması gerektiğini ifade eden Kılıçdaroğlu'nun il belediye başkanlarına "Sakın yakınmayın. ‘Belediye meclisinde çoğunluğum yok, beni engelliyorlar’ demeyin. Engelleyeceklerini zaten biliyorduk" dediği belirtildi.

Kılıçdaroğlu'nun partisinin 37. Olağan Kurultayı'nda CHP’nin daha önceki bazı kurultaylarında olduğu gibi kapsamlı bir manifesto açıklamaya hazırlandığı da öğrenildi.

CHP'DE KURULTAY HEYECANI

CHP'nin 14. Kurultayı'nda 'İlk Hedefler Bildirgesi' olarak adlandırılan ve partinin politikalarında kapsamlı değişiklikler öngören bildiriye benzer bir içerikte 37. Kurultay'da bir bildirgenin açıklanacağı ifade ediliyor.

İktidar vurgusuyla yapılacak kurultayda bu kapsamda CHP iktidarında devlet yönetiminde uygulanacak politikaların sıralanacağı, yeni anayasa, demokratik parlamenter sistem ve sosyal devlet vurgusunun yapılacağı belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN