Klavyeden fazlası Keyboardio ile tanışın

Klavyeden fazlası Keyboardio ile tanışın

Plastik görünüm ve yan yana dizilmiş tuşlar; klavye denildiğinde akla ilk gelenler bunlar. Ancak size daha fazlasını sunabilen klavyeler de var. İşte bunlardan biri Keyboardio.

Dijital çağdayız ve iyi bir klavyenin önemi yadsınamaz düzeyde. İnternette araştırma yapmak, sosyal ihtiyaçlar, oyun oynamak ya da işle ilgili yazışmalar için klavye büyük önem taşır, ancak konu harici klavyelerin klişe stilleri olduğunda can sıkıcı bir noktaya adım atılacaktır.

Plastik görünüm, siyah ve yan yana dizilmiş tuşlar… Klavye denildiğinde akla ilk gelenler bunlar, ancak size çok daha fazlasını sunabilen klavyeler de var. İşte bunlardan biri Keyboardio...

15-06/18/positions_model_01-e1434546205445.jpg

Yukarıda gördüğünüz klavye, sağ ve sol elle kullanım için bölünmüş bir yapı sunuyor. Fakat istenildiğinde birleştiriledebiliyor. Bu sayede birçok fonksiyonu bir arada sunuyor. Cilalı akçaağaç malzemesi ile oldukça sofistike bir görünüm sunan Keyboardio, LED klavye aydınlatmaları da oldukça şık.

Klavyenin en önemli özelliği ise mekanik tuş takımına sahip olması, bu sayede hassasiyeti diğer klavyelere göre çok daha ileri seviyede. Tepkime süreleri son derece hızlı. Örneğin FPS oyuncuları için harikulade bir özellik. 

299 dolar fiyat etiketi ile 2016 yılının Nisan ayında satışlarına başlanacağı açıklanan bu ilginç klavye modeli, ilham verici ve övgüyü hak ediyor… 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN