Kocaeli Belediyesi'nden Rize Güneysu’ya yardım

Kocaeli Belediyesi'nden Rize Güneysu’ya yardım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, Erdoğan’ın doğduğu köy olan Rize Güneysu’ya sık sık yardım yapıldığını ifade ederek, “Sadece bir ilçeye yardım yapılmasını doğru bulmuyoruz” diye tepki gösterdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Güneysu ilçesine 25 adet durak yapılmasına ilişkin protokol CHP’lilerin şerhine karşı oy çokluğu ile meclisten geçti. Toplantıda konuşan CHP Meclis Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın köyü olan Rize Güneysu ilçesini gündeme taşıdı.  

“BURAYI KARDEŞ ŞEHİR YAPIN” 

7 yıldır Meclis’te görev yaptığını hatırlatan Engin, 3-4 ayda bir Rize Güneysu ilçesine yardımda bulunduklarını ifade ederek, şunları söyledi:  

Bence burayı kardeş şehir de yapın. Daha mantıklı olur. Bu konuda diğer ilçe belediyelerinin de talepleri var.  

Ama sadece bir ilçeye yardım yapılmasını doğru bulmuyoruz. Burada durak yapımı söz konusuymuş.  

Ben bizim duraklarımıza göz attım. Binlerce otobüs durağımız var. Ancak perişan durumda olan otobüs duraklarımız var.  

Öncelikle bu durakların sorunlarını çözsek çok daha iyi olur diye düşünüyorum. 

BURSA BÜYÜKŞEHİR DE YARDIMLA GÜNDEME GELMİŞTİ 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz meydan inşaatı için Rize Belediyesi’ne 427 bin TL gönderdiği ortaya çıktı. Belediyenin bütçe emaneti listesinde kayıtlara alınan para transferinin, ‘temsil ağırlamaya ait borçlar’ adlı hesaptan gerçekleştirildiği tespit edildi. 

“İMAMOĞLU’NA SORUŞTURMA AÇANLAR BUNU NİYE GÖRMÜYOR” 

AK Partili Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin başka bir belediye 427 bin TL göndermesini eleştiren CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, “Kanal İstanbul’a ilgili halkı bilgilendirmek amacıyla bilbordlara verdiği reklamlardan dolayı İmamoğlu için soruşturma açanlar, halkın vergileri ile toplanan 427 bin TL’nin hesabını niye sormaz” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN