Komedi filmlerinin sevilen ismiydi! Oyuncu Aslı İnandık o partiye katıldı: Sosyal medyadan duyurdular

Komedi filmlerinin sevilen ismiydi! Oyuncu Aslı İnandık o partiye katıldı: Sosyal medyadan duyurdular

Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Sözcüsü Melis Akyürek, son açıklamasında ünlü oyuncu Aslı İnandık'ın TİP'e katıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Türkiye İşçi Partisi (TİP), İstanbul İl Sözcüsü Melis Akyürek tarafından yapılan son açıklamada, ünlü oyuncu Aslı İnandık'ın TİP'e katıldığı duyuruldu.

ASLI İNANDIK KİMDİR?

aslı inandık

Aslı İnandık, Türk tiyatro ve sinema oyuncusu bir isimdir. 1980 yılında İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan İnandık, tiyatro sahnesine ilk adımını 2003 yılında "Oyunun Oyunu" isimli oyunla attı. Ardından birçok tiyatro oyununda yer aldı. 2010 yılında "Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi" dizisindeki rolüyle tanındı ve ardından birçok dizi ve filmde rol aldı. 2013 yılında "Benim Dünyam" filmindeki performansıyla Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. 

İŞTE O PAYLAŞIMLA DUYURDU

aslı inandık

 

Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Sözcüsü Melis Akyürek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ünlü oyuncu Aslı İnandık'ın TİP'e katıldığını duyurdu. Akyürek, yaptığı paylaşımında "Oyuncu dostumuz Aslı İnandık TİP'e katıldı. Umutta, eşitlikte, aydınlıkta ve kadın dayanışmasında inat eden herkesle bir kişi daha fazlayız! Aramıza hoş geldiniz." ifadelerini kullandı. Bu gelişme, Türk siyasi hayatında önemli bir olay olarak kabul ediliyor. Aslı İnandık'ın TİP'in politikalarını destekleyen bir tutum sergilemesi, partinin seçmenler nezdindeki imajını güçlendirebilir. Tüm bunların yanı sıra, kadınların siyasi arenadaki temsilini artırması ve seslerini daha güçlü duyurması için de büyük bir adım olarak değerlendiriliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN