Macaristan ve Türkiye arasında seyahat anlaşması

Macaristan ve Türkiye arasında seyahat anlaşması

Macaristan ve Türkiye'nin karşılıklı olarak birbirlerinin Kovid-19 aşı sertifikasını tanıyacakları duyuruldu. Macaristan Dışişleri Bakanı Szijjarto, yaptığı açıklamada anlaşmanın yarından itibaren uygulanacağını söyledi.

Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto, Türkiye ve Macaristan arasında yeni tip koronavirüs (Kovid19) aşı sertifikası hakkında anlaşma yapıldığını açıkladı. Buna göre Macaristan ve Türkiye arasında test ve karantina zorunluluğu olmadan seyahat gerçekleşebilecek.

Bakan Szijjarto, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, "Kovid-19 aşısı uygulanan ve bu konuda sertifikası olan Türk ve Macar vatandaşları, test ve karantina zorunluluğu olmadan iki ülke arasında seyahat edebilecek" dedi.

Ayrıca Szijjarto, anlaşmanın yarından itibaren yürürlüğüne gireceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN