KPSS şartsız, yüksek maaşlı iş ilanı! Kızılay duyuru yaptı: Personel alımı başvuruları başladı!

KPSS şartsız, yüksek maaşlı iş ilanı! Kızılay duyuru yaptı: Personel alımı başvuruları başladı!

Türk Kızılayı, memur alımı yapacağını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Yayınlanan ilana göre, Kızılay KPSS'siz memur alımı yapacak. İlan detaylarına göre, adayların arasından belirli şartları sağlayanlar seçilecek. Ayrıntılar geliyor...

Türk Kızılayı, memur alımı için başvuruların 7 Nisan 2023 tarihinde başladığını ve hala devam ettiğini duyurdu. Kızılay'da istihdam edilmek üzer alınacak memurlar hangi kriterleri karşılamalı? İşte detaylar...

KIZILAY MEMUR ALIM BAŞVURUSU

kızılay

Kızılay Ankara memur alımı için başvurular sadece online olarak kabul edilecektir ve başvuru süreci sona erene kadar devam edecektir. Başvuru yapmak isteyen adaylar, belirtilen tarihler arasında Kızılay resmi web sitesi üzerinden başvurularını tamamlayabilirler.

Kızılay memur alımı için adaylardan bazı genel şartlar talep edilmektedir. Bu şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak ve yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak yer almaktadır. Adayların ayrıca ilgili pozisyon için belirlenen özel şartları da sağlamaları gerekmektedir.

KIZILAY AYRICA ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARINI DA DUYURDU

Kızılay memur alımı için özel şartlar arasında lisans mezunu olmak, insani yardım ve kalkınma alanında en az 1-2 yıl profesyonel ya da gönüllü deneyime sahip olmak yer almaktadır. Ayrıca adayların ilgili branşta en az 3 yıl deneyimli, İleri düzeyde İngilizce bilen, tercihen Fransızca, Çince ve/veya Arapça bilen, insani diplomasi-insani yardım ve kalkınma sektör bilgisine sahip olması gerekmektedir.

Başvuru yapacak adayların ayrıca uluslararası ilişkiler, BM, AB, DB gibi uluslararası örgütler hakkında bilgi sahibi olmaları ve iyi düzeyde MS Office programları kullanabilmeleri beklenmektedir. Planlama, organizasyon ve gözlem yeteneklerinin yanı sıra zamanı etkin kullanabilme, stresli süreçleri yönetebilme, insan ilişkileri kuvvetli olma, farklı konular ve aktörler arasında bağlantı kurabilme becerileri de aranan özel şartlar arasındadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN