KPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı? KPSS kılavuzu indir

KPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı? KPSS kılavuzu indir

KPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı? KPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılacak? KPSS açıklandı şimdi sırada KPSS tercih kılavuzu var. Yüzbinlerce memur adayının gözü kulağı ÖSYM'den gelecek haberde. KPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı? KPSS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak? KPSS kılavuzu indir me linki ve tüm detaylar haberimizde...

KPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı? 1 milyondan fazla kişi memur olma hayaliyle KPSS'ye girdi ve sonuçlar bu akşam saatlerinde açıklandı. Şimdi sırada KPSS tercih kılavuzu var. Memur adayları ÖSY'nini KPSS tercih kılavuzunu yayınlamasını bekliyor. Peki KPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı? KPSS tercih kılavuzu indirme linkine ve KPSS tercih kılavuzu ile ilgili diğer detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KPSS TERCİH KILAVUZU İNDİR

KPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı? araştırılıyor. KPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılacak? Memur olmak isteyen vatandaşlar Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın sürecini heyecanla takip ediyorlar. Sınava giren adayların sonuçları 29 Ağustos Çarşamba günü yayınlandı. Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

18-08/29/kpss-puan-1535570092.jpg

Peki tercihler nasıl yapılacak? KPSS tercih kılavuzu henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisinde yer alacak. KPSS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak? Tercih tarihleri henüz açıklanmadı. Tervih klavuzu açıklanır açıklanmaz aşağıdaki linkten tervih klavuzunu indirebilirsiniz.


Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için yapılacak olan KPSS sonuçlarının açıklanmasından sonra B Grubu Kadrolar için ÖSYM tarafından Tercih Kılavuzu hazırlanacaktır. Bu Kılavuzda kamu kurum ve kuruluşlarına ait B Grubu Kadrolar, kadro sayıları ve koşulları yer alacaktır. Adaylar, Tercih Kılavuzunda yer alacak yönteme göre tercihlerini İnternet aracılığıyla yapacaklardır. Tercihlerin hangi tarihlerde ve nasıl yapılacağı ÖSYM’nin internet adresinden adaylara duyurulacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN