2. Beyaz Yakamoz Ödülleri'nde "Kim Haklı?"ya romantik komedi zaferi

2. Beyaz Yakamoz Ödülleri'nde "Kim Haklı?"ya romantik komedi zaferi

Göz kamaştıran gecede, 2. Beyaz Yakamoz Ödülleri sanat dünyasını bir araya getirdi. Gecenin en çok konuşulan anlarından biri de "Yılın En İyi Romantik Komedi Tiyatro Oyunu" ödülünün sahibini bulması oldu. Sevtekin Tiyatro tarafından sahnelenen ve seyirciyi kahkahaya boğan "Kim Haklı?" oyunu, bu prestijli ödüle layık görüldü.

Bu yıl 2.'si düzenlenen Beyaz Yakamoz Ödülleri, sanat dünyasının yıldızlarını bir araya getirdi. MBA Okulları'nın Gaziosmanpaşa Kampüsü'nde düzenlenen törende, kırmızı halı seremonisi ile başlayan gece, Türkiye'nin ünlü isimlerini ağırladı. Tamer Karadağlı, Nefise Karatay, Rıza Çalımbay ve Gupse Özay gibi ünlüler, geceye damgasını vuran isimler arasında yer aldı.

yeni-proje-5-003.jpg

Yılın En İyi Romantik Komedi Tiyatro Oyunu ödülünü, Sevtekin Tiyatro tarafından sahnelenen "Kim Haklı?" aldı. Tiyatronun sahibi ve oyunun başrol oyuncusu Serdar Sevtekin, ödülü temsilen sahneye çıktı.

yeni-proje-7-001.jpg

Oyunun başrollerini İpek Tenolcay, Serdar Sevtekin, Esin Gündoğdu, Sezer Soykök ve Hakan Çankaya paylaşıyor. "Kim Haklı?", Murat Güleç tarafından yazıldı ve Ali İhsan Bozdemir tarafından yönetildi.

yeni-proje-8-001.jpg

Bu özel gecede sanat ve tiyatro dünyasından pek çok isim bir araya gelerek ödüllerini kutladı. Beyaz Yakamoz Ödülleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da sanatın ve sanatçının değerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN