23 Nisan coşkusuna Cumhuriyet müzikali

23 Nisan coşkusuna Cumhuriyet müzikali

Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılına özel sahnelenen en büyük tiyatro prodüksiyonlarından biri olan "1923 Müzikali", Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel gösterimler sunacak.

Sahnelenen en büyük tiyatro prodüksiyonlarından biri olan ‘1923 Müzikali’ Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel ‘23 Nisan’a matine ve suare’ gösterimleri yapacak. Cumhuriyet’in kuruluş sürecini teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak, sahne üstünde ve sahne arkasında 200 kişilik bir ekip çalışmasıyla unutulmayacak multimedya öğelerle anlatan müzikalin sınırlı sayıda biletleri satışta.

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımı, Zorlu Holding ve Grup şirketlerinin katkılarıyla gerçekleştirilen müzikalin başrollerinde Kerem Alışık, Özge Özder ve Ece Dizdar’ın yer alıyor.

25. Afife Tiyatro Ödülleri’nde Haldun Dormen Özel Ödülü ve 48. İsmet Kuntay Tiyatro Ödülleri’nde En İyi Yapım ödülüne layık görülen müzikalin biletleri passo.com.tr’de ve biletix.com’da ve tiyatrolar.com.tr, biletinial.com ve bubilet.com.tr’de satışta.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN