25 Kasım’da sona erecek: Kısa filmin mutfağına gençler aranıyor

25 Kasım’da sona erecek: Kısa filmin mutfağına gençler aranıyor

Uluslararası Kızılay Dostluk Kısa Film Festivali’nin atölyelerinin başvuruları başladı. Kısa filmle ilgilenen sinemacılara yönelik atölyelerin başvuruları 25 Kasım’da sona erecek.

Sinema bölümü öğrencileri için düzenlenen ‘Kısa Film’ atölyesi, 26 ve 27 Kasım 2022 tarihlerinde, Beyoğlu’ndaki Artizan Sanat’ta gerçekleştirilecek. Atölye çalışmasına katılanlar Sinan Sertel’den yönetmenlik, Emre Pekçakır’dan görüntü yönetmenliği, Tayfur Aydın’dan yapımcılık, Oktay Berber’den senaryo ve Feride Çetin’den oyunculuk dersi alacak.

Fono Film işbirliği ile düzenlenen ‘Post Prodüksiyon’ atölyesi ise 6 ve 7 Aralık 2022 tarihlerinde gerçekleşecek. Bir günlük atölyede genç sinemacılar Kurgu-Ses Tasarım-Renk Tasarım-DCP Mastering-Special Effects başlıkları altında, Fono Film stüdyolarında post prodüksiyon sürecine dair merak ettikleri her şeyi profesyonel bir stüdyoda yerinde öğrenecek.

İlgililer atölyelere, festivalin ‘dostlukfilmfestivali.com’ adresinden başvuru yapabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN