Ankara ve İstanbul’un kaçış noktası! Uzun araç kuyruklarına son: Girmek için artık bu sisteme uyulacak!

Ankara ve İstanbul’un kaçış noktası! Uzun araç kuyruklarına son: Girmek için artık bu sisteme uyulacak!

Ankara ve İstanbullu vatandaşların kaçamak noktası olarak görülüyor. Türkiye'nin dört bir yanında akın akın geliyorlar. Uzun araç kuyrukları sona eriyor. Girişler artık bu sisteme göre yapılacak. İşte tüm detaylar…

Hem Ankara'ya hem de İstanbul'a yakınlığı ile bilinen Abant Gölü Milli Parkı, yeni giriş sistemine geçiş yaptı. Birçok kişinin Uğrak noktası haline dönüşen Abant milli parkında uzun araç kuyrukları oluşmaması için park girişinde HGS sistemi uygulanacağı bildirildi. İşte tüm detaylar…

ABANT'TA YENİ GEÇİŞ SİSTEMİ

Abant Gölü Milli Parkı giriş sisteminde HGS dönemine geçiş yapıldı. Kış mevsiminde ve Bayram tatillerinde sürücülerin nakit ödeme yaptığı girişler uzun araç kuyruklarına neden oluyordu. Uzun kuyrukların oluşmaması için park girişine HGS sistemi getirildiği belirtildi.

abant-hgs-001.jpg

Kent merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta yer alan park girişlerinde yaşanan yoğunluğun önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalar özellikle sürücüleri rahatlatacak. Doğa Koruma ve Mili Parklar Şube Müdürlüğünden alınan bilgiler doğrultusunda HGS’si bulunmayan sürücülerin PTT HGS internet sitesi üzerinden Milli Park ödeme sistemine plaka bilgilerini girerek ödeme işlemini yapabileceği bildirildi.

Bolu'da yer alan bir diğer Milli Park olarak herkesin uğrak noktası haline dönüşen Yedigöller Milli parkına da ilerleyen günlerde HGS sistemi getirileceği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN