Avatar: The Way of Water film fragmanı yayınlandı

Avatar: The Way of Water film fragmanı yayınlandı

İzlenme rekoru kıran Avatar,uzun bir aradan sonra tekrardan devam ediyor. Beklenen film vizyona giriyor. Sabırsızlık beklenen Avatar: The Way Of Water filmi Aralık ayında vizyona girecek. İşte ayrıntılar.

James Cameron'ın gişe rekorları kıran Avatar 13 yıl aradan sonra  Avatar: The Way of Water filmi fragmanı yayınlandı. Beklenen film 16 Aralık 2022'de vizyona girecek.

Bu zamana kadar en çok  hasılat yapan filmi unvanını elinde tutan Avatar'ın devamı olan Avatar: The Way of Water'ın filmin fragmanı yayınlandı.

avatar

Pandora gezegeninin Na'vi halkının bir parçası olan ve tanıdık bir kez geldiğinde Neytiri ile Na'vi halkıyla bir aile oluşturan Jake Sully'nin hikayesini anlatan Avatar: The Way of Water'ın ilk fragmanı yayınlandı. Filmde son teknoloji kullanıldı.

İlk filmdeki gibi James Cameron'ın yönettiği; İlk filmden Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Giovanni Ribisi gibi isimlerin yanı sıra Kate Winslet, Michelle Yeoh, Cliff Curtis, Joel David Moore, Edie Falco ve Jemaine Clement gibi yeni isimler yer almaktadır. Film, Aralık 2022'de çıkacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN