Bihter filminden ilk kare geldi

Bihter filminden ilk kare geldi

Dizisi ile milyonlarca insanın sevgisini ve ilgisini kazanan Aşk-ı Memnu kitabı bu kez 'Bihter' ismiyle filme çevriliyor. Film setinden ilk kare geldi. Filmin yönetmeni, fotoğrafı, "Tatil günü seti özlemek" notuyla paylaştı.

Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan 'Aşk-ı Memnu' kitabının beyazperdeye taşınmasıyla 'Bihter' filminin çekimleri devam ediyor. Büyük bir merakla beklenen diziden ilk fotoğraf geldi.

Yönetmen Caner Alper, sette çektiği kareyi, sosyal medya hesabından, "Tatil günü seti özlemek" ifadeleriyle paylaştı.

bihter-esd9-jpg.webp

Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden ve Lorin Menhart'ın kadrosunda bulunduğu "Bihter" filminin Netflix'te yayınlanması planlanıyor. “Aşk-ı Memnu”nun hikâyesini 1900’lerin atmosferinde seyirciye sunacak olan filmi Merve Göntem yazdı.

Mehmet Binay ve Caner Alper’in yönetmen koltuğuna oturacağı, TAFF Pictures imzalı filmde başrol karakter Bihter'i oyuncu Farah Zeynep Abdullah canlandıracak.

Hikâyenin ana karakterlerinden olan Behlül'e ise, 'Vatanım Sensin', 'Saygı', 'Aşkın Kıyameti', 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' gibi yapımlarda aldığı rollerle tanınan Boran Kuzum hayat verecek.

Adnan karakterine de oyuncu Osman Sonant hayat verecek.

Dizide Hazal Kaya'nın canlandırdığı Nihal'i ise 'Duy Beni', 'Doğduğun Ev Kaderindir' ve 'Bir Litre Gözyaşı' gibi dizilerle tanınan Helin Kandemir'in canlandıracağı açıklanmıştı.

Filmde Beşir rolünü daha önce 'Çukur' dizisinde oynayan Lorin Merhart oynayacak.

Bihter Ziyagil'in annesi Firdevs Yöreoğlu'nu ise üç sezon boyunca 'Camdaki Kız' dizisinde Cana rolüne hayat veren Hande Ataizi oynayacak.

Oyuncu Ebru Özkan ise “Matmazel” karakterlerine hayat verecek.

Filmdeki Nihat karakterini Mertcan Tekin canlandıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN