Bu hafta vizyona giren filmler hangileri? 21 Ekim Cuma 2022 Vizyonda bu hafta

Bu hafta vizyona giren filmler hangileri? 21 Ekim Cuma 2022 Vizyonda bu hafta

Sinema severler internet üzerinden vizyona girecek filmler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Peki 21 Ekim günü hangi filmler vizyona giriyor? Tüm detaylar haberimizde.

İnternet üzerinden en çok araştırılan konulardan biri de vizyona girecek filmler ile ilgili oldu. Edinilen bilgilere göre 21 Ekim 2022 tarihinde beş yeni film beyaz perdede izleyicilerle buluşacak. 21 Ekim tarihinde vizyona girecek filmler ve konuları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

21 EKİM HANGİ FİLMLER VİZYONA GİRİYOR

Edinilen bilgilere göre 21 Ekim günü beş yeni film vizyona girecek. Vizyona girecek filmler Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey, Bandırma Füze Kulübü, Black Adam, İyi Şanslar Leo Grande ve Utanç filmleri.

21 Ekim Vizyona Giren Filmler ve Konuları

ASLAN HÜRKUŞ GÖREVİMİZ GÖKBEY

Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey filmi 21 Ekim günü beyaz perdede seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Filmde Gökbey ve Aslan bir araya gelerek Kapadokya'dan başlayarak ülkenin dört bir yanında yeni bir maceraya atılması anlatılıyor.

BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ

Bandırma Füze Kulübü filminde 60 sene önce uzay ile ilgili meraklar artmışken Bandırma'da bir grup liseli gencin uzaya roket gönderme hayalleri üzerine Bandırma Füze Kulübü'nü kurmaları konu ediliyor.

BLACK ADAM

Black Adam filminde Mısır tanrılarının olduğu zamanlarda özel güçleri sebebiyle tutsak olan ve 5000 sene tutsak kaldıktan sonra özgürlüğünü elde eden Black Adam'ın hikayesi konu ediliyor.

İYİ ŞANSLAR LEO GRANDE

İyi Şanslar Leo Grande filminde Nancy karakteri emekli ve dul olarak hayatına devam etmektedir ve cinselliği istediği gibi yaşayamadığı için Leo Grande adlı seks işçisiyle tanışır ve buluşur.

UTANÇ

Utanç filminin yönetmenliğini Kayhan Başoğlu üstleniyor. Filmde bir aile tatile çıkıyor ancak başlarına hiç hayal etmedikleri lanetli olaylar gelmeye başlıyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN