Çocukların sevgilisi kendi rekorunu tazeledi

Çocukların sevgilisi kendi rekorunu tazeledi

Rafadan Tayfa’nın üçüncü sinema filmi ‘Galaktik Tayfa’ vizyona girdiği 6 Ocak itibarıyla 2023’ün en iyi açılış yapan filmi ve en iyi açılış yapan animasyon filmi olan yapım, 1 milyon 299 bin 685 kişi tarafından izlenerek yeni bir rekora imza attı.

TRT Çocuk’un sevilen kahramanları Rafadan Tayfa’nın üçüncü sinema filmi ‘Galaktik Tayfa’ kendi rekorun tazeledi. Vizyona girdiği 6 Ocak itibarıyla 2023’ün en iyi açılış yapan filmi ve en iyi açılış yapan animasyon filmi olan yapım, yeni bir rekora imza atarak, 1 milyon 299 bin 685 kişi tarafından izlendi.

Türkiye’de 81 ilde 692 salonda aynı anda vizyona giren film, yurt dışında Almanya, Avusturya, Belçika, Hollanda, Danimarka, Birleşik Krallık, İsviçre, Fransa ve Azerbaycan’da da 5 Ocak’ta vizyona girmişti. TRT ortak yapımı filmin yurt içi ve yurt dışındaki başarısının, diğer ülkelerden de talep gelmesini sağladığı belirtiliyor.

Serinin, ‘Göbeklitepe’ filmi, 2020’de 2 milyon 334 bin 614 izleyici sayısına ulaşarak tüm zamanların seyirci rekorunu kırarak Türkiye’nin en çok izlenen animasyon filmi olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN