Cüneyt Arkın'ın, Fatma Girik'in cenazesinde söylediği sözler yeniden gündem oldu: Bekle beni, geliyorum

Türk sinemasının efsanesi Cüneyt Arkın'ın hayatını kaybetmesinin ardından Ocak ayında vefat eden Fatma Girik'in cenazesinde söylediği sözler yeniden gündem oldu. Arkın, Girik için "Fatma'm bekle beni orada geliyorum" demişti.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Arkın'ın Ocak ayında vefat eden Fatma Girik'in cenazesinde söylediği sözler sosyal medyada yeniden gündem oldu.

BEKLE BENİ ORADA, GELİYORUM

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden biri olan Fatma Girik, geçtiğimiz ocak ayında 79 yaşında hayatını kaybetmişti

Girik'in ölüm haberini aldıktan sonra programa bağlanan Cüneyt Arkın, "İnanamıyorum, bir dönem bitti. Nasıl dayanırım ben bu acıya... Sen ne iyi insandın. Ne kadar alçak gönüllü, dosttun. Mavi mavi bakardın... Nur içinde yat. O anlatılmaz, o hepimizin yüreğinde... Türk insanın yüreğidir o. Baştan aşağı Anadolu'dur o. Anadolu anasıdır o. Fatma'm bekle beni orada, geliyorum" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN