Usta oyuncunun vasiyeti ortaya çıktı: Yanlış anlaşılmasından korktum...

Usta oyuncunun vasiyeti ortaya çıktı: Yanlış anlaşılmasından korktum...

Türk sinemasının efsane oyuncusu Cüneyt Arkın, dün gece evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybeden Cüneyt Arkın'ın ölümü sevenlerini yasa boğarken usta oyuncunun "Atım Hasretim'in yanına gömülmek istemiştim. Ama sonra çok yanlış anlaşılır diye korktum. Beni 'Anne babamın yanına gömün' dedim" şeklinde vasiyet bıraktığı öğrenildi.

Yeşilcam'ın usta ismi Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus'ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Türk sinemasının usta ismi doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. 85 yaşındaki ünlü sanatçının ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Türk sinemasına damga vurarak yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın'ın vefatı sonrası vasiyeti ortaya çıktı. Daha önce Bilal Özcan'ın 'Laf Aramızda' adlı programına katılan Arkın, sohbet esnasında vasiyetini açıkladığı öğrenildi.

"ŞÖHRETİN KIYMETİNİ BİLEMEDİK"

Kazandığı paralarla yatırım yapmadığını açıklayan usta oyuncu, "Biz paranın da şöhretin de kıymetini bilmedik. Bir dükkan bir şey yapmadık. Bilmiyorum çok uzun yaşarsam sefalet içinde kalabilirim, ölebilirim. Ya çalışacaksın ya bir yerden para gelecek. Yalnız benim bir huyum vardır babamdan kalma, '3 kuruş kazanırsan bir kuruşunu biriktireceksin' derdi. Biriktirdim." açıklamasında bulunmuştu.

n.jpg

"YANLIŞ ANLAŞILMASINDAN KORKTUM..."

Zorluklarla baş etmeyi sevdiğini kaydeden usta oyuncu, anne-babasının yanına defnedilmek istediğini kaydederek şunları söylemişti:

"Ancak bir yatırım yapmadık, akıllılık yapmadık. Hazır para ne kadar dayanır ki. İyi ki biriktirmişim iyi ki. Levent'te oturduğum eve güveniyordum. Onu sattığım zaman karı-koca başımızı sokacağımız bir ufak yerimiz olabilirdi. Kalan parayla da yaşardık. Sit alanı ilan etmişler orayı. Yani benim evim 5 liraysa 1 liraya satamıyorsun şimdi alan da bir şey yapamaz çünkü. Yalnız bir şey var. Ben köylüyüm zorluklarla baş etmeyi severim. Atım Hasretim'in yanına gömülmek istemiştim. Ama sonra çok yanlış anlaşılır diye korktum. Beni 'Anne babamın yanına gömün' dedim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN