Cüneyt Arkın'ın vefat ettiği hastaneye anı defteri konuldu

Cüneyt Arkın'ın vefat ettiği hastaneye anı defteri konuldu

Türk sinemasının usta oyuncusu Cüneyt Arkın, dün gece evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncu doktorların tüm müdahalelerine rağmen bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Arkın'ın ölümü sevenlerini yasa boğarken Yeşilçam'ın efsane isminin vefat ettiği hastanenin girişine, hayranlarının usta oyuncuya veda notları yazabilmesi için bir anı defteri bırakıldı.

Türk sinemasının efsane oyuncusu Cüneyt Arkın, dün gece evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybeden Cüneyt Arkın'ın ölümü sevenlerini yasa boğarken usta oyuncunun "Atım Hasretim'in yanına gömülmek istemiştim. Ama sonra çok yanlış anlaşılır diye korktum. Beni 'Anne babamın yanına gömün' dedim" şeklinde vasiyet bıraktığı öğrenildi.

Usta oyuncu Cüneyt Arkın’ın vefat ettiği hastanenin girişine, hayranlarının usta oyuncuya veda notları yazabilmesi için bir anı defteri bırakıldı.

Usta oyuncunun hayranları, yazdıkları veda notlarında ünlü oyuncuya sevgilerini dile getirdi.

Ünlü isimlerden oyuncu Ceyda Düvenci ve eşi Bülent Şakrak da hastaneye geldi. Düvenci ve eşi, Arkın’ın acılı eşi Betül Cüreklibatır’a taziye dileklerinde bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN