Demet Tekin'den 'Türkü Demeti 2' albümü

Demet Tekin'den 'Türkü Demeti 2' albümü

Türk müziğinin değerinin bilinmesi ve daha geniş kitlelere ulaşması için çalışmalarını sürdüren Demet Tekin, türkü formundaki 'Katre' adlı eserinin ardından, 'Türkü Demeti 2' albümünü dijital platformlarda yayınladı.

Geçtiğimiz ay Demet Tekin'in çıkardığı 'Katre' eseri sınırları aştı. Bu kez de 'Türkü Demeti 2' albümüyle müzikseverler ile buluşan Tekin'in eserleri dikkat çekmeye devam ediyor.

“Türkülerimize sahip çıkmalıyız” diyen Demet Tekin, dijital platformlarda yayınladığı albümünü müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Bir çok farklı müzik türündeki çalışmalarıyla müziğe hizmet eden Demet Tekin, Yeni Kapı müzik etiketiyle çıkardığı, akustik kaydedilmiş türkülerden oluşan ikinci albümü “Türkü Demeti 2” dijital platformlarda yayınladı.

“Nerdesin”, Deloğlan”, “Ahu gözel”, “Firkat”, “Sevdanın Yeli”, “Çok mu zor?” “Sahralar” “Gözlerin” “Gitme Gönül” “Vatan” adlı türkülerin yer aldığı on eserin bestesi Demet Tekin’e, sözler İbrahim Açılan ve Sevim Aslanalp’e ait.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN