HER gece değişen interaktif komedi: "Şen Makas" yeniden sahnede!

HER gece değişen interaktif komedi: "Şen Makas" yeniden sahnede!

1996 yılında Türk tiyatrosuna yeni bir soluk getiren polisiye interaktif komedi "Şen Makas," modern dünya ile buluşuyor. İzleyicilerin cep telefonları üzerinden ve sosyal medya kanalları aracılığıyla oyunun gidişatına doğrudan etki edebildikleri bu yenilikçi yapıt, Melek Baykal, Fatih Gülnar, Müge Kement, Özgür Yetkinoğlu, Selim Tezin ve Jess Molho gibi değerli isimlerin performanslarıyla göz dolduruyor.

Amerikan Tiyatro tarihinin en uzun süreli oynanan oyunları arasında yer alan ve Guiness Rekorlar Kitabına giren "Şen Makas," her gösterimde farklı bir katilin ortaya çıkmasıyla tanınıyor. İzleyicilerin tanıklıkları üzerine şekillenen katil zanlısı, oyunun her gece farklı bir sonla bitmesini sağlıyor. Bu özellik, seyircilerin oyunu birden fazla kez izlemelerine ve grup biletleri alarak katilin kim olacağını belirlemek istemelerine neden oluyor.

ROLLERDE BÜYÜK DEĞİŞİKLİK

Oyuncular arasında yapılan rollerin değişimi, tiyatroda sıkça rastlanmayan bir durum olarak dikkat çekiyor. Özgür Yetkinoğlu ve Selim Tezin arasında gerçekleşen bu değişiklik, Melek Baykal ve Jess Molho'nun sabit rollerine renk katıyor ve oyunun "her gece başka oyun, her gece başka kahkaha" sloganını vurguluyor.

4dsg44g.jpg

MÜZİKLERDE ÇAĞATAY KERHİBARA İMZASI

Flört Grubundan Çağatay Kerhibara tarafından bestelenen müzikler, Şen Makas'ın eğlenceli atmosferini daha da pekiştiriyor. Sahne performansı ve müzikal zenginlik, oyunun her anını unutulmaz kılarak izleyicilere keyifli dakikalar vaat ediyor.

MAYIS AYI OYUN TARİHLERİ

5 Mayıs Pazar 15.00 ve 18.30 FMV Işık Okulları Nişantaşı Muvaffak Benderli Salonu

6 Mayıs 20.30 Trump Sahne

7 Mayıs 20.30 Moi Sahne

21 Mayıs 20.30 Beylikdüzü Atatürk Kültür Merkezi 31 Mayıs 20.30 Moi Sahne

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN