Imany hayranlarına güzel haber! Solo müziğin divası o tarihte Türkiye'ye geliyor: Tam 4 şehirde sahne alacak

Imany hayranlarına güzel haber! Solo müziğin divası o tarihte Türkiye'ye geliyor: Tam 4 şehirde sahne alacak

Soul müziğin öncü isimlerinden Imany hayranlarına müjdeli haber! Solo müziğin divası o tarihte Türkiye’ye gelecek! Biletler bugün satışa çıktı. Sahnede Imany ile en güzel şarkılarını söylemek isteyenler o tarihi beklesin...

Soul müziğin öncü isimlerinden biri olan Fransız şarkıcı Imany, Türkiye hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor! Imany, en sevilen şarkılarından biri olan "Slow Down"u seslendirecek olmasıyla adeta müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

SON KEZ TÜRKİYE TURNESİNDE

Sahne adıyla bilinen Nadia Mladjao, Komor kökenli bir Fransız pop-soul sanatçısı olarak tanınıyor. Yapı Kredi 80. Yıl Feelin’ Good Etkinlikleri çerçevesinde sevenleriyle bir araya gelecek olan Imany, yoğun istek üzerine son kez Voodoo-Cello Türkiye turnesinde!

resim-2024-04-03-213637051.png

IMANY TÜRKİYE KONSERİ NE ZAMAN?

Yoğun talep üzerine düzenlenen konseriyle 5 Haziran’da İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak. Konser biletleri Bubilet sitesinde satışa sunuldu ve kısa sürede büyük ilgi gördü. Bu muhteşem etkinliği kaçırmamak için biletlerinizi şimdiden temin etmeyi unutmayın. Ancak Imany sadece İzmir'le kalmayacak, üç şehirde daha sahne alacak.

Soul müziğin divası Imany, 4 Haziran’da Ankara’da, 5 Haziran’da İzmir’de, 7 Haziran’da İstanbul’da ve 8 Haziran’da Antalya’da sahne alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN