İngiliz heavy metal grubu Judas Priest İstanbul'da konser verecek

İngiliz heavy metal grubu Judas Priest İstanbul'da konser verecek

1969 yılında kurulan ve heavy metalin öncülerinden biri olarak kabul edilen İngiliz efsane Judas Priest, "Invincible Shield Tour Europe" turnesi kapsamında 24 Temmuz'da İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak. BKM organizasyonu tarafından Bonus Park Orman'da düzenlenecek bu konser, metal müzik severler için unutulmaz bir deneyim olacak.

1969'da kurulan ve heavy metalin öncülerinden olan İngiliz metal grubu Judas Priest, İstanbul'da hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Tüm zamanların en başarılı metal grupları arasında gösterilen Judas Priest, "Invincible Shield Tour Europe" turnesi kapsamında BKM organizasyonu ile 24 Temmuz'da Bonus Park Orman'da konser verecek.

Albümleri 50 milyondan fazla satış rakamına ulaşan topluluk, dünya çapında turneler, Grammy gibi sayısız ödül ve liste başarılarının yanı sıra 2022'de Rock and Roll Hall of Fame'de Rock and Roll Onur Listesi'ne alındı.

Toplululuk bu yıl mart ayında da "Invincible Shield" adlı yeni albümünü dinleyicilerin beğenisine sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN