İsmail Özkan, ABD'de Kültür ve Sanat Elçisi Ödülüne layık görüldü

İsmail Özkan, ABD'de Kültür ve Sanat Elçisi Ödülüne layık görüldü

Ünlü sanatçı İsmail Özkan, New York'ta klip çektiği "Sabrıma Borçluyum" şarkısının ardından 19 Mayıs kutlamaları için Washington DC'de konser verdi ve Türk Network tarafından "Kültür ve Sanat Elçisi" ödülüne layık görüldü.

Sanatçı İsmail Özkan, New York'ta düzenlenen 41. New York Türk Günü Yürüyüşü Festivalinde sahne aldıktan sonra, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için Washington DC'de konser verdi. ABD'deki performansları büyük ilgi gören Özkan, Türk Network tarafından "Kültür ve Sanat Elçisi" özel ödülü ile onurlandırıldı.

yeni-proje-4.jpg

YENİ TEKLİ "USUL USUL" BEĞENİ TOPLUYOR

İsmail Özkan, Kilis yöresine ait anonim türkü "Usul Usul" adlı yeni teklisiyle de dinleyicilerin beğenisini kazandı. Sanatçının bu yeni çalışması, müzikseverlerden büyük ilgi gördü ve olumlu eleştiriler aldı. Özkan, ABD'deki etkinliklerde de bu türküyü seslendirerek dinleyicilerle buluşturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN