Kanye West sözleri nedeniyle İbranice özür diledi

Kanye West sözleri nedeniyle İbranice özür diledi

ABD'li rapçi Kanye West, geçmişte Yahudilere yönelik söylemleri nedeniyle İbranice bir özür yayımlayarak üzdüklerinin affını istedi.

Ünlü rapçi Kanye West, geçtiğimiz geçtiğimiz yıl X (Twitter) hesabından Yahudi karşıtı paylaşımlar yayınlayarak tüm dünyada tepki görmüştü.

Yahudiler ve siyahlar ile ilgili nefret söylemine varan ifadeleri sonrası tüm dünyada bilinen büyük markalar rapçiyle milyon dolarlık işbirliklerini sonlandırmıştı. Menajerlik ajansı da ünlü isimle çalışmayı bırakmıştı.

SÖZLERİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Komplo teorisyeni Alex Jones'a ile programında Adolf Hitler'i sevdiğini söyleyen West, geçtiğimiz haftalarda ise Las Vegas'taki özel bir etkinlikte antisemitik sözler sarf etmişti. Rapçinin konuşması, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

İBRANİCE ÖZÜR DİLEDİ

46 yaşındaki ünlü isim, tüm bunların ardından Instagram sayfasından İbranice bir özür metni paylaştı:

"Sözlerim, eylemlerimden ve planlanmamış taşkınlıklarım için Yahudi toplumundan içtenlikle özür dilerim. Niyetim kimseyi incitmek veya saygısızlık etmek değildi. Neden olmuş olabileceğim herhangi bir acıdan dolayı derin bir pişmanlık duyuyorum. Gelecekte bu konu hakkında daha fazla hassasiyet ve anlayış sağlamak için kendimden başlamaya ve bu deneyimden ders çıkarmaya kararlıyım. Affedilmek benim için önemli. Kendimi verdiğim zararı onarmaya ve birlik içinde olmaya adadım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN