"Kızılcık Şerbeti" oyuncuları haftaya Cannes yolcusu

"Kızılcık Şerbeti" oyuncuları haftaya Cannes yolcusu

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin ekibi bu yıl Fransa’nın Cannes şehrinde 8-10 Nisan’da 61. kez düzenlenen MIPTV’deki özel gecede dünya başarılarını kutlayacak.

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, dünya çapındaki başarısını Cannes'da kutlamaya hazırlanıyor! 8-10 Nisan tarihleri ​​arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek 61. MIPTV'de özel bir gecede ekibin bir araya gelmesi planlanıyor.

Dizinin uluslararası alandaki başarısını kutlamak ve yeni iş birlikleri için zemin hazırlamak amacıyla düzenlenecek bu özel gecede, Kızılcık Şerbeti'nin yapımcıları, senaristleri, yönetmeni ve oyuncuları yer alacak.

MIPTV, dünyanın en önemli TV içerik pazarlarından biri olarak kabul edilir. Bu prestijli platformda yer almak, Kızılcık Şerbeti'nin global başarısını daha da pekiştirecek ve yeni izleyicilere ulaşmasını sağlayacak.

Kızılcık Şerbeti'nin Cannes'daki kutlama gecesine dair detaylar ilerleyen günlerde Show TV tarafından paylaşılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN