Orlando Bloom'dan yıllar sonra gelen itiraf: O filmi aklımdan çıkardım

Orlando Bloom'dan yıllar sonra gelen itiraf: O filmi aklımdan çıkardım

"Karayip Korsanları", "Yüzüklerin Efendisi" gibi yapımlarla tanınan Hollywood yıldızı Orlando Bloom, 2004 yapımı "Truva"daki "Paris" karakterini canlandırmaktan duyduğu pişmanlığı, "O filmde yer almak istemedim, o karakteri canlandırmak istemedim" sözleriyle anlattı.

Hollywood yıldızı Orlando Bloom, yıllar sonra "Truva"yla ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu. Kariyerinden gurur duyduğunu söyleyen Orlando Bloom, Variety'ye verdiği röportajda, "Truva" filminde canlandırdığı "Paris" karakterinin söylediği bir repliği hatırlayamadı.

"O KARAKTERİ CANLANDIRMAK İSTEMEDİM"

"Aman Tanrım, Truva mı? Sanırım yolda gelirken bu filmi aklımdan sildim" diyen ünlü oyuncu, "Çok fazla kişi o filme bayılsa da bu karakteri canlandırmak… (Boğaz kesme işareti yapıyor) Böyle şeyler söyleyebiliyor muyum? O filmde yer almak istemedim, o karakteri canlandırmak istemedim" ifadelerini kullandı.

"KİŞİLİĞİME TAMAMEN AYKIRIYDI"

Orlando Bloom, sözlerine "Film harikaydı. Brad, Eric ve Peter O'Toole vardı ama ben bu karakteri nasıl oynayacaktım? Kişiliğime tamamen aykırıydı. Bir noktada başkası tarafından dayak yemiş Paris sürünerek abisinin bacağına tutunuyor. Bunu yapamayacağımı hissettim. O dönem menajerlerimden biri 'Ama tutacak an bu' dedi. Ben de o lafa tamamen kandım. Sanırım o yüzden aklımdan sildim" diye devam etti.

"BENİM İÇİN GERÇEKTEN BİRÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRDİ"

Filmin Cannes'da gösterime girdiğinde kendisini çok güvensiz ve çok üzgün hissettiğini söyleyerek şunları söyledi:

"Düşünüyordum, 'Sonsuza kadar böyle mi olacak?' Bununla başa çıkamıyorum. Brad Pitt üzgün olduğumu görebiliyordu. Odama geldi ve şöyle dedi: "Bazı şeyler duydum ve artık bizden biri olduğunu bilmeni istiyorum. Sana ulaşmalarına izin verme." İnanılmaz derecede nazikti. Benim için gerçekten birçok şeyi değiştirdi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN