Pera Müzesi'nde Neveser Kökdeş'in eserleri seslendirilecek

Pera Müzesi'nde Neveser Kökdeş'in eserleri seslendirilecek

Suna ve İnan Kıraç Vakfı tarafından düzenlenen Pera Müzesi Türk Müziği Konserleri'nin sezon sonu konseri, 2 Haziran Pazar günü saat 15.30'da Pera Müzesi Oditoryumu'nda Neveser Kökdeş'in eserlerine adanmış bir programla sanatseverlerle buluşacak.

Suna ve İnan Kıraç Vakfı tarafından düzenlenen Pera Müzesi Türk Müziği Konserleri sezonu, "Neveser Kökdeş" konseri ile son bulacak.

Müzeden yapılan açıklamaya göre, Pera Müzesi Oditoryumu'ndaki konser, 2 Haziran'da 15.30'da sanatseverlerle buluşacak.

Sezon sonu konserinde, solist Çiğdem Yarkın ve genç solist Neva Gerişlioğlu, ünlü bestekar, güfte yazarı ve piyanist Neveser Kökdeş'in eserlerini seslendirecek.

Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca'nın aziz hatırasına saygıyla, Sinan Sipahi koordinatörlüğünde düzenlenen konserler, Türk müziğinin tarihsel, kültürel, geleneksel, sosyolojik, antropolojik, felsefi, edebi yönlerine ilişkin sunuş ve sohbetler de içeriyor.

Usta yorumcuların ve sazendelerin büyük bestekarların seçme eserlerini seslendirdiği konserlerin sunuculuğunu Osman Nuri Özpekel üstleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN