Queen'in müzik kataloğu rekor fiyata satılıyor

Queen'in müzik kataloğu rekor fiyata satılıyor

Dünyaca ünlü İngiliz rock grubu Queen'in satışa çıkan tüm müzik kataloğunun rekor bir fiyata alıcı bulması bekleniyor. Bu fiyatın 1,2 milyar doları aşacağı düşünülüyor.

Gelmiş geçmiş en başarılı vokallerden kabul edilen Freddie Mercury'nin solisti olduğu İngiliz rock grubu Queen'in dünyaca ünlü şarkıları rekor fiyata satılıyor. Ünlü rock grubunun şarkılarının yer aldığı müzik arşivinin 1,2 milyar doları aşan bir fiyata satılacağı tahmin ediliyor.

NTV'de yer alan habere göre; Bruce Springsteen ve Bob Dylan gibi efsane isimlerin albümlerinin rekor fiyata satılmasının ardından Queen grubunun da rekor kırması bekleniyor. 2021 yılında Bruce Springsteen müzik haklarını 500 milyon dolara satmıştı. Hayatta kalan grup üyelerinin, Queen'in müzik haklarını bu rakamın iki katına satması bekleniyor.

MÜZİSYENLERİN TALEPLERİ ARTABİLİR

Bu satışla birlikte, dünyaca ünlü müzisyenlerin koleksiyonları için yüksek meblağlar talep etmeye devam edebileceği ifade ediliyor.

Disney Music Group, grubun Kuzey Amerika haklarına sahip. İngiltere merkezli Queen Productions adlı şirket ise grubun küresel hakların mülkiyetini elinde tutuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN