Sezonun en iddialı romantik komedisi 'Kim Haklı?' Anadolu turnesine çıkıyor

Sezonun en iddialı romantik komedisi 'Kim Haklı?' Anadolu turnesine çıkıyor

Sezonun en iddialı romantik komedi oyunlarından biri olan "Kim Haklı", yeni kadrosuyla tiyatro severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İpek Tenolcay, Serdar Sevtekin, Esin Gündoğdu, Sezer Soykök ve Hakan Çankaya gibi değerli oyuncuların yer aldığı oyun, şubat ayında yoğun bir turne programına başlayacak. Oyun, genel sanat yönetmeni Serdar Sevtekin'in de ifade ettiği üzere, gösterilen büyük ilgiyle karşılanmış durumda.

"Kim Haklı", Hande ve Yusuf isimli karakterlerin evliliklerinin zorlu ilk yıllarını ve bu süreçte yaşadıkları karmaşık olayları ele alıyor. İzleyiciler, evliliğin labirentinde kaybolmuş bu iki karakterin hikayesine tanıklık edecekler. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici sahne tasarımıyla dikkat çeken bu eser, aşkın ve dostluğun zorlu yollarında izleyiciyi bir yolculuğa çıkaracak.

1-001.jpeg

Oyunun konusu, evliliklerinin ilk yıllarında birbirlerine olan tahammüllerini yitirmeye başlayan Hande ve Yusuf'un hikayesini işliyor. Boşanmaya karar veren çiftin en yakın arkadaşları Gülden ve Buğra ise bu ayrılığı engellemek için çaba gösteriyor.

2.jpeg

"Kim Haklı", evlilikteki sorunların kimin haklı olduğundan çok, aşkın hakkını vererek ortak bir noktada buluşmanın önemini vurguluyor.

3.jpeg

Tiyatro severler, "Kim Haklı" oyununun biletlerini biletinial ve biletix platformları üzerinden temin edebilirler. Oyunun turne programı şu şekilde:

7 Şubat Çorum

8 Şubat Amasya

9 Şubat Kayseri

10 Şubat Nevşehir

15 Şubat Kozyatağı

16 Şubat Ankara

4.jpeg

Bu benzersiz tiyatro deneyimini kaçırmamak için tiyatroseverlerin biletlerini önceden alması öneriliyor. "Kim Haklı" ile unutulmaz bir tiyatro akşamı sizleri bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN