Shakira, memleketi Kolombiya'da okul açtı

Shakira, memleketi Kolombiya'da okul açtı

Dünyaca ünlü şarkıcı memleketinde okul açtı. Shakira'nın açtığı okullar, ülkede yerinden edilmiş ve dışlanma riski altındaki gençler için kaliteli halk eğitimini teşvik etmeyi hedefliyor.

Shakira'nın kurduğu vakıf, memleketi Kolombiya'da eğitim bakanlığı ile iş birliği içinde yeni okulunu açtı. Cartagena kentinde 900 öğrenciye eğitim verecek olan 19'uncu okulunun açılışını yaptı.

Artı Gerçek'te yer alan habere göre, Pies Descalzos Vakfı, Kolombiya Milli Eğitim Bakanlığı ile koordinasyon halinde yürütülen Açık Kapılar Okul Stratejisi ile ülke içinde yerinden edilmiş, okula gidememiş ya da eğitim yılının ortasında yeni bir yere taşınmak zorunda kalmış çocuklara, normal okul sistemine entegre olana kadar eğitimlerine devam etme fırsatı sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN