Sydney Sweeney ünlü boksöre hayat verecek

Sydney Sweeney ünlü boksöre hayat verecek

Son dönemin en popüler oyuncularından Sydney Sweeney, yeni filminde ünlü boksör Christy Martin'i canlandıracak. Sweeney, projeyle ilgili "Christy'nin hikayesi hafif bir hikaye değil, fiziksel ve duygusal olarak zorlayıcı, taşınması gereken çok fazla ağırlık var. Ama kendime meydan okumayı seviyorum" dedi.

'Euphoria' dizisi ve 'Anyone But You' filmiyle büyük bir popülarite elde eden ABD'li oyuncu Sydney Sweeney, David Michôd'un yönetmenliğini üstleneceği yeni projenin yıldızı olacak.

Film, 1990'larda Amerika'nın en tanınmış kadın boksörü olan Christy Martin'in, filmin yapımcılarının deyimiyle "dişi Rocky" haline gelişinin öyküsünü anlatacak.

1-006.jpgChristy Martin

'GÜÇLÜ VE DUYGUSAL BİR HİKAYE'

Deadline'a konuşan Sweeney, yeni projesiyle ilgili şöyle konuştu:

"Christy'nin hikayesi hafif bir hikaye değil, fiziksel ve duygusal olarak zorlayıcı, taşınması gereken çok fazla ağırlık var. Ama kendime meydan okumayı seviyorum. Christy Martin toplumsal cinsiyet kalıplarının üstesinden geldi ve duygusal, fiziksel ve finansal istismara karşı mücadele etti.

Christy'nin hikayesi onun zirveye inanılmaz yükselişine ışık tutarken, şöhretin perde arkasındaki mücadelelerini de gösteriyor. Çok fazla zorlukla karşılaşan ve bunun onu yenmesine izin vermeyen bir kadın hakkında bir hikaye anlatmak zorunda hissediyorum. Bu güçlü ve duygusal bir hikaye."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN