Ted White 96 yaşında hayatını kaybetti

Ted White 96 yaşında hayatını kaybetti

Kült korku filmi "13. Cuma: Son Bölüm"de (Friday the 13th: The Final Chapter) Jason Voorhees karakterini canlandıran oyuncu Ted White, 96 yaşında hayatını kaybetti.

13. Cuma: Son Bölüm"de Jason karakterini canlandıran oyuncu Ted White hayatını kaybetti. White'ın ölümünü film yapımcısı Sean Clark duyurdu.

Clark, "Onu tanımaktan ve 20 yıla yakın bir süredir onunla çalışmaktan zevk duydum. O benim evlatlık büyükbabamdı ve şimdiye kadar tanıyabileceğiniz en iyi hikâye anlatıcısıydı. Seni ve her zaman yediğimiz akşam yemeklerini çok özleyeceğim. Kalbim eşi Jeri ve oğulları için atıyor. Bu kesinlikle bir onurdu arkadaşım" ifadelerini kullandı.

White bir röportajında, Jason karakterini oynamayı paraya ihtiyacı olduğu için kabul ettiğini açıklamıştı. "A New Beginning" ve "Jason Lives" yapımları için teklif götürülen White, teklifleri geri çevirdi. White, 2009 ve 2013'te yayınlanan seriyle ilgili iki belgeselde yer alsa da "13. Cuma" serisine geri dönmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN