'The Kominsky Method'un son sezonunun yayın tarihi belli oldu

'The Kominsky Method'un son sezonunun yayın tarihi belli oldu

Netflix dizisi “The Kominsky Method”un üçüncü ve son sezonu 28 Mayıs’ya yayımlanacak. Altı bölümlük final sezonuna Morgan Freeman ve Barry Levinson konuk olacak.

Oscar ödüllü oyuncular Michael Douglas ve Alan Arkin’in başrolleri paylaştığı Altın Küre ödüllü Netflix dizisi “The Kominsky Method”un üçüncü ve son sezonu 28 Mayıs’ya yayımlanacak.

“The Bing Bang Theory”, “Two and a Half Men” gibi yapımlarda imzası olan Chuck Lorre’un yaratıcısı olduğu “The Kominsky Method”un yapımcıları arasında Lorre ve Al Higgins ile birlikte Michael Douglas da yer alıyor.

Dizide artık yaşlı bir oyuncu olan Sandy Kominsky’ın (Michael Douglas) yıllarca yer aldığı kamera önünden oyunculuk koçluğuna geçişindeki hikâyeleri anlatılıyor. İlk iki sezonda yeni kaybettiği eşinin acısıyla başa çıkmakta zorlanan Sandy Kominsky’nin menajeri Norman’a hayat veren Alan Arkin, bu son sezonda yer almıyor.

Son sezonda hayatın ve yaşlılığın getirdikleriyle Norman olmadan yüzleşmek zorunda kalan Sandy’nin, eski eşi Roz Volander’in de geri gelişiyle hayatı iyice karmaşıklaşıyor. Sandy’yi bu sezonda para, ölüm, aşk, cinayet gibi sıradan şeyler bekliyor.

Morgan Freeman ve Barry Levinson’ın konuk olacağı altı bölümlük final sezonunda Kathleen Turner, Sarah Bake, Paul Reiser, Douglas Edelstein, Emily Osment, Graham Rogers, Haley Joel Osment gibi isimler de rol alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN