Magnum Porsche çekilişi ne zaman? KDV ve ÖTY’yi kim ödeyecek?

Magnum Porsche çekilişi ne zaman? KDV ve ÖTY’yi kim ödeyecek?

Her sene 1 Nisan tarihinden itibaren başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar devam eden Magnum Porsche çekiliş tarihi için geri sayım başladı. Talihliler, SMS ve internet üzerinden çekilişe katıldı. Peki Magnum Porsche çekilişi ne zaman? İşte detaylar…

Magnum’un ürünlerini daha geniş kitlelere satmak amacıyla yıllardır devam ettirdiği Porsche marka otomobil kampanyası için heyecan dorukta. 30 Eylül itibarıyla kampanyaya katılım son bulacak. Peki Magnum Porsche çekilişi ne zaman? KDV ve ÖTY’yi kim ödeyecek? İşte konunun ayrıntıları…

MAGNUM PORSCHE ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Nisan ayından itibaren milyonlarca vatandaş, Magnum Porsche çekilişine dâhil olarak Magnum'un sayfasından ve SMS yoluyla yarışmaya katıldı. 1 Nisan itibarıyla dondurma sezonunun açılması Magnum ürünlerinin satılması reklamının yapılması için gerçekleştirilen Porsche araba kampanyasına bu yıl da milyonlarca kişi dahil oldu Magum, 2020 yılında 2 Porsche marka arabayı hak sahibine verecek.

Magnum dondurmalarının çubuklarında yer alan şifre ile çekilişe dâhil olanlar Magnum Porsche araba çekilişine katıldı. SMS ile ya da internet sitesinden formu doldurarak çekilişe dahil olan 30 Eylül'de sona erecek olan çekiliş sonuçlarını bekliyor.

Magnum Porsche çekilişleri 13 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00’de noter huzurunda gerçekleştirilecek.

magnum-porsche-cekilisi-ne-zaman-kdv-ve-otyyi-kim-odeyecek-otomobil-cekilisi-icin-geri-sayi.jpg

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sonuçlar da 17 Ekim 2020’de Hürriyet gazetesi aracılığıyla paylaşılacak. Magnum çekilişi ile 2 kişi Porsche cayman 2019 model otomobilin sahibi olacak. Magnum Porsche araçlarının fiyatı ise 801 bin 966,89 Türk lirası olarak belirlendi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

KDV VE ÖTV’Yİ KİM ÖDEYECEK?

Çekilişle belli olacak 2 kişi Porsche Cayman 1998cc 300hp Benzinli 2019 Model Otomobilin KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile alakalı tüm vergiler ve yasal yükümlülükleri talihli ödeyecek. KDV ve ÖTV ise şirket tarafından ödenecek.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN