Mahkumlara genel af gelecek mi? Aylardır gündemden düşmüyordu: Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Mahkumlara genel af gelecek mi? Aylardır gündemden düşmüyordu: Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Son dönemlerin gündeminde yer alan mahkumlara af sık sık konuşulmaya başlanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan konu hakkında açıklamaları yaparken gelen af sorularını yanıtladı. Mahkumlara yeni af mı var? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı canlı yayın programında yöneltilen sorulara yanıt verirken gözler mahkumların affına çevrildi. Son dakika açıklamaları yapılırken genel af çıkacak mı, ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? sorularına yanıt verildi.

TOGG'A DAİR KREDİ

TOGG'a özel kredi verileceği bilgisi duyurulurken kamu bankaların hakkında açıklamalar yapıldı. TOGG üzerinden kampanyalar devam ederken kamu bankalarına ise büyük fırsat çıktı. Konut üzerinde yapılan krediler adeta TOGG'a yönelirken önümüzdeki 7 yılda 1 milyon TOGG yollarda olması hedefleniyor. TOGG yapımında akıllı araç olduğu bilinirken bununla beraber ise güçlü motora sahip olduğu da belirtildi.

mahkulara genel af

MAHKUMLARA GENEL AF

Gündemde sıklık kazanan genel af sorularına yanıt veren Erdoğan, cumhurbaşkanı adaylığımı genel af üzerine inşa etmedim yorumunda bulunurken ama Bay Kemal'in buna gayret ettiğini ile getirdi. Ülkeyi teröristlere teslim etmeyi düşünürken Diyarbakır'da 51 vatandaşımızı Selo öldürttü. Her şey ortada olurken Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'in bunları dışarı çıkarmak için uğraştığı görülüyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN