Manisaspor amatör kümeye düştü

Manisaspor amatör kümeye düştü

Bir zamanlar Süper Lig'de fırtına gibi esen Ege temsilcisi Manisaspor, evinde karşılaştığı Çankaya Futbol Kulübü'ne 3-2 mağlup oldu ve 3 üncü Lig'e düşmesi matematiksel olarak kesinleşti.

Bu sezon başında transfer yasağını açarak yalnız altyapı oyuncularının kaldığı kadrosunu takviye eden siyah-beyazlı ekip, buna rağmen hedeflediği çıkışı bir türlü yapamadı. Misli.com 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta oynadığı 26 maçta yalnız 1 galibiyet alabilen Manisaspor, evinde Çankaya Futbol Kulübü'ne de 3-2 yenilince bitime 4 hafta kala 12 puanla son sırada kalarak matematiksel olarak kurtuluş umutlarını tamamen yitirdi. 3'üncü Lig'in tekrar kurulduğu 1984 yılından bu yana kesintisiz olarak profesyonel liglerde mücadele eden Manisa temsilcisi, 37 yıl sonra amatöre döndü. Manisalı futbolcular, Çankaya FK maçı sonrası sahada göz yaşlarını tutamadı.

YILDIZLAR GEÇİDİ

Manisaspor'un Süper Lig'de yer aldığı dönemde kadrosunda Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Caner Erkin, Hakan Balta gibi birçok yıldız futbolcu görev yaptı. Ülkemizi yıllarca La Liga'da Atletico Madrid ve Barcelona'da temsil eden Arda, ilk çıkışını 2005-2006 sezonunda halen kaptanlığını sürdürdüğü Galatasaray'dan kiralık olarak geldiği Manisaspor'da yaptı. Siyah-beyazlı ekibi o dönem A Milli Takım'daki teknik direktörlük görevleri sonrası ünlü teknik adamlar Mustafa Denizli ve Ersun Yanal çalıştırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN