Mansur Yavaş, 'rüşvet' iddiasına Sinan Aygün'ün videosu ile cevap verdi

Mansur Yavaş, 'rüşvet' iddiasına Sinan Aygün'ün videosu ile cevap verdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eski CHP milletvekili Sinan Aygün'ün rüşvet iddialarına cevap verdi. Aygün'ün konuşmasından bir bölüm paylaşan Yavaş "Hakikat, yalana, iftiraya ve harama işte böyle diz çöktürür... Doğrular ise sadece Hakkın önünde eğilirler..." ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eski CHP milletvekili Sinan Aygün'ün rüşvet iddialarına cevap verdi.  Aygün'ün konuşmasından bir bölüm paylaşan Yavaş "Hakikat, yalana, iftiraya ve harama işte böyle diz çöktürür... Doğrular ise sadece Hakkın önünde eğilirler... " ifadelerini kullandı.

Yavaş hakkında 'Benden rüşvet istedi' iddiasını öne süren eski CHP milletvekili Aygün, basın toplantısı düzenledi. Açıklamalarının ardından Aygün, gazetecilerin soruları cevapladı. Bir gazetecinin "O kişiler 25 milyon lirayı kendi ceplerine indirmek için mi istediler" sorusu üzerine Aygün "Hayır öyle bir şey yoktur. Benden şöyle dediler; okulun bedeli 25 milyon tutuyor" cevabını verdi.

Aygün'ün bu cevabını Yavaş, Twitter hesabından "Hakikat, yalana, iftiraya ve harama işte böyle diz çöktürür… Doğrular ise sadece Hakkın önünde eğilirler…" sözlerini yazarak paylaştı.

19-12/23/30.jpg

NE OLMUŞTU?

Eski CHP Milletvekili Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında bazı iddialar ortaya atmıştı. Aygün, Ankara'daki Togo Kuleleri'ne ilişkin olarak Yavaş'ın kendisinden rüşvet istediğini iddia etmişti.

Aygün, Yavaş ile CHP'li 3 belediye meclis üyesi hakkında Eskişehir yolundaki 'Togo Kuleleri' olarak adlandırılan inşaatının 16 Aralık’ta mühürlenmesinin ardından suç duyurusunda bulunmuştu.

İhraç istemiyle CHP Disiplin Kurulu'na sevk edilen Aygün, Yavaş ve ekibinin 25 milyon lira rüşvet istediğini iddia etmişti. Aygün'ün iddiaları üzerine İçişleri Bakanlığı'nın müfettiş görevlendirmişti.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN