Sinan Aygün için canlı yayın seferberliği

Sinan Aygün için canlı yayın seferberliği

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili rüşvet iddialarını ortaya atan eski CHP milletvekili Sinan Aygün, suçlamalarını bu kez basın toplantısı düzenleyerek dile getirdi. Aygün'ün iddialarını başta TRT olmak üzere birçok TV kanalı canlı yayınladı. Yavaş'a yönelik suçlamalarını tekrarlayan Aygün'ün konuşması dakikalarca ekranlara yansıdı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili rüşvet iddialarını ortaya atan eski CHP milletvekili Sinan Aygün, suçlamalarını bu kez basın toplantısı düzenleyerek dile getirdi.

DAKİKALARCA İDDİALARI CANLI VERDİLER

Aygün'ün iddialarını devlet kanalı TRT ile bir çok özel TV kanalının canlı yayınlaması dikkat çekti.

31 Mart yerel seçimlerindeki yayınları ile tepki çeken TV kanallarının Mansur Yavaş'ı hedef alan Aygün'ün iddialarını dakikalarca canlı vermesi sosyal medyada da tepki topladı. 

İşte Aygün'ün iddialarını canlı yayınlayan TV kanalları

19-12/23/01.jpg

19-12/23/02.jpg

19-12/23/03.jpg

19-12/23/04.jpg

19-12/23/05.jpg

19-12/23/06.jpg

19-12/23/07.jpg

19-12/23/08.jpg

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise eski CHP Milletvekili Sinan Aygün hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu 'Terörizmin Finansmanı Hakkındaki Kanuna Muhalefet ve Terör Örgütüne Yardım Etmek' iddiasıyla yapıldı.

6 sayfalık suç duyurusunda dikkat çeken şu ifadeler yer aldı: "Sinan Aygün dönemin Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın 5 Eylül 2016 tarihinde, yani örgüt üyesi ortağının hisselerinin Sinan Aygün'e devrinden 2 ay kadar önce 'FETÖ'nün şirket hisselerini devredip gayrimenkullerini kaçırdığına ve mevzubahis şirket hisselerine devlet tarafından el konulacağı bu sebeple de bu hisselere ilişkin alım yapılmaması gerektiği’ne dair yaptığı açıklamaya rağmen FETÖ'cü Mehmet Akgül'ün hisselerini satın almıştır" ifadeleri kullandı.

NE OLMUŞTU?

Eski CHP Milletvekili Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında bazı iddialar ortaya atmıştı. Aygün, Ankara'daki Togo Kuleleri'ne ilişkin olarak Yavaş'ın kendisinden rüşvet istediğini iddia etmişti.

Aygün, Yavaş ile CHP'li 3 belediye meclis üyesi hakkında Eskişehir yolundaki 'Togo Kuleleri' olarak adlandırılan inşaatının 16 Aralık’ta mühürlenmesinin ardından suç duyurusunda bulunmuştu.

İhraç istemiyle CHP Disiplin Kurulu'na sevk edilen Aygün, Yavaş ve ekibinin 25 milyon lira rüşvet istediğini iddia etmişti. Aygün'ün iddiaları üzerine İçişleri Bakanlığı'nın müfettiş görevlendirmişti.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN