Mardin Cevizli Karakol saldırısı şehit ve yaralılarının isimleri belli oldu - Son dakika haberleri

Mardin Cevizli Karakol saldırısı şehit ve yaralılarının isimleri belli oldu - Son dakika haberleri

Mardin-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan merkez Artuklu ilçesi Sultan Şeyhmus beldesi Cevizli Köyü Jandarma Karakolu’na bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahlarla yapılan terör saldırısında şehit olan ve yaralananların isimleri belli oldu. Saldırıda askerler Adem Algın (22) ve Orkun Alp Arslan’ın (21) şehit oldu, Rahime Korul (42) hayatını kaybetti.

Mardin’de Cevizli Köyü Jandarma Karakolu’na bomba yüklü araç, roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit olan ve yaralananların isimleri belli oldu. Öte yandan, saldırıda yaralı sayısı 37’ye yükseldi.

YARALI SAYISI 37 OLDU

Mardin-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan merkez Artuklu ilçesi Sultan Şeyhmus beldesi Cevizli Köyü Jandarma Karakolu’na bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahlarla yapılan terör saldırısında, 2 asker şehit olmuş, bir kadın da hayatını kaybetmişti. Patlamada, yaralı sayısı 37’ye yükselirken, şehit ve yaralıların isimleri belli oldu.

2 ASKER BİR SİVİL ŞEHİT

Askerler Adem Algın (22) ve Orkun Alp Arslan’ın (21) şehit olduğu saldırıda, Rahime Korul (42) hayatını kaybetti.

22 ASKER, 1 KORUCU, 14 SİVİL YARALI

Saldırıda, askerler E.K. (20), Y.K. (20), E.K. (21), S.K. (26), M.K. (25), D.T. (21), R.H. (20), Y.B. (21), B.Y. (20), Y.K. (20), G.T. (22), H.N.Y. (21), M.A. (21), C.Z. (20), E.Ç. (21), M.P. (20), İ.K. (31), M.A.O. (21), E.K. (23), M.G. (20), A.Ö. (22), S.Ö. (22) ile korucu Ş.D. (42) ve siviller Miyol Boz Kızıltay (43), Cirva Kadan (62), Osman Demir (18), Fatih Korul (18), Emine Korul (50), Musa Korul (65), Mülkiye Keren (36), Mahmut Kakız (56), Burcu Karabaş (25), Bora Demirci (20), Ceyhan Keren (25), Muhammed Aker (37), Büşra Özkeren (17) ile Beyhan Özkeren (11) yaralandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN