Mario Gomez Avrupa'da da zirveye oynuyor

Mario Gomez Avrupa'da da zirveye oynuyor

Beşiktaş formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 24 gol atarak gol krallığı yarışında zirveye oturan ve 5 golün de pasını veren Mario Gomez, Avrupa'da da zirveye oynuyor.

Beşiktaş'ın sezon başında Fiorentina'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Alman golcü, Siyah-Beyazlıların bu sezonki şampiyonluk yarışında büyük katkı sağladı.

GOMEZ 3. OLDU

Sabah'ın haberine göre 2015-16 sezonunda, 30 Avrupa ülkesinde gerçekleştirilen transferler arasında Mario Gomez, skora en fazla etki eden üçüncü futbolcu oldu. Alman yıldızı sadece Legia'da forma giyen ve 35 gole katkı sağlayan Nikolics ile 30 gole katkıda bulunan AZ Alkmaar'lı Janssen geçebildi.

Listede Süper Lig'den bir isim daha yer aldı. Antalyasporlu Samuel Eto'o, 20 gol ve 6 asistlik performansıyla sekizinci sıraya yerleşti.

Mario Gomez, golleriyle Beşiktaş'a 25 puan kazandırırken atılan 70 golün yüzde 41'ine doğrudan katkı sağladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN