MasterChef Güzide Mertcan kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir? Güzide’nin eşi

MasterChef Güzide Mertcan kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir? Güzide’nin eşi

MasterChef’in dikkat çeken ismi Güzide Mertcan’ın hayatı yoğun bir şekilde araştırılıyor. Son zamanlarda yarışmadaki performansının dışında villası ve eşi ile gündeme geldi. Peki MasterChef Güzide Mertcan kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte detaylar…

MasterChef’in 14 yarışmacından biri ve asıl mesleği estetikyenlik olan Güzide Mertcan, en son 7 milyonluk evini satışa çıkardığı iddiasıyla gündeme geldi. Peki Güzide Mertcan kimdir, kaç yaşındadır ve kiminle evlidir? İşte hayat hikâyesine dair bilgiler…

GÜZİDE MERTCAN KİMDİR?

Güzide Mertcan, 2 Nisan 1988 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Eğitimini izmir ve Manisa’da tamamlamıştır. Manisa’da bulunan Celal Bayar Üniversitesi mezunudur. Asıl mesleği estetisyenlik olan Güzide Mertcan’ın aktif bir iş hayatı bulunmayan Mertcan, İstanbul’a taşındıktan sonra ablası ile ortak bir tekstil firması kurdular ve burada Abiye ile günlük kıyafetler hazırlıyorlar. 31 yaşında olan Güzide Mertcan, Mustafa Mertcan ile evli ve 3 çocuk annesidir.

Yemek yapmayı ve farklı mutfakları araştırmayı seven Güzide, bir dönem yemek tarifleri videoları çekip yayınlarken çocukları ile ilgilenmekten vakit bulamayınca bırakmıştır.

MasterChef’e katılma kararı ile de şu ifadeleri kullanıyor Güzide: “Artık 30’lu yaşlarıma geldim çocuklarımı büyüttüm kendimi mutlu etme zamanım geldi diye düşünüyorum. Bu yüzden MasterChef’e katıldım.” diyor.

MUSTAFA MERTCAN KİMDİR?

Mustafa Mertcan 1981 yılında Kastamonu’da dünyaya gelmiştir. 8 kardeştir ve kardeşlerin en küçüğüdür. Babası hocalık ve kaynakçılıkla geçinen bir insandır. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi’ne girmiş ve 2006 yılında buradan mezun olmuştur.

2009 yılına gelindiğinde üzerinde uzun yıllar çalıştığı Simülatör’ü piyasaya sürme kararı almıştır. Bu alanda çalışmak amacıyla Dof Robotik A.Ş.’yi kurmuş ve dünya genelinde 40’ın üzerinde ülkede, 300’den fazla “Hareketli Sinema” satışı yaparak bu sektörün dünya çapında en büyükleri arasına girmiştir.

Şirketini 2011 yılından sonra yurtdışına da açmış ve kısa sürede eğlence Endüstrisinin sayılı firmaları arasına girmiştir.

19-12/19/guzide-mertcanjpgg.jpg

2016 yılında eğlence endüstrisinin en büyük organizasyonu IAAPA’dan, Brass Ring Award ödülünü almıştır.

Mustafa Mertcan’ın kurucusu olduğu DOF Robotics, geliştirdiği robot teknolojileri Amerika, Çin ve Avrupa ülkelerine yüksek katma değerli teknolojik ürünler ihraç eden öncü markalarından olmayı başarmıştır.

Mertcan, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Yeni Yatırımlar ve İş Geliştirme Komisyonu Başkanı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

EVİ İLE GÜNDEM OLMUŞTU

MasterChef yarışmasına katılan ve başarılı bir performans sergileyen Güzide Mertcan, evi ve eşi ile gündeme gelmiştir. Evini 7 milyon olduğu ve eşi ile ilgili medyada yer alan haberlere isyan etmiş ve sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapmıştır.

Paylaşımında, hakkında çıkan haberlere önceleri pek kulak asmadığını ancak kendisi ve ailesi ile ilgili asılsız haberlerin gündeme gelmesi ile açıklama yapma gereği duyduğunu söylemiştir. Öncelikle eşi ile ilgili yapılan yalan haberlere cevap veren yarışmacı, eşinin yaptığı işi ve sahip olduğu şirketi ve ne iş yaptığını açıklayarak cevap vermiştir.

Eşine atılan iftiraların da yalan olduğunu namusu ve şerefiyle çalışan bir iş insanı olduğunu belirtir şekilde uzun bir açıklama yapmıştır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN