MasterChef Rıfat Yurttaş kimdir aslen nerelidir? Pastacılıktan aşçılığa

MasterChef Rıfat Yurttaş kimdir aslen nerelidir? Pastacılıktan aşçılığa

MasterChef Türkiye yarışmasının renkli simalarından olan Rıfat Yurttaş’ın hayat hikâyesi bir hayli ilgi çekici. Peki İzmir’de ailesinin fırınında pasta da yaparak adını yurt genelinde duyuran ‘Rıfat Yurttaş kaç yaşında, aslen nereli ve ne iş yapıyor? İşte aradıklarınız…

 

Binlerce kişi arasında yarışarak son 14’e kalmayı başaran MasterChef yarışmasının sevilen yarışmacısı Rıfat Yurttaş, yetenekleri, sivri dili ve güler yüzüyle iddialı bir çizgi çiziyor. Pasta işinde bir hayli usta olan Rıfat Yurttaş’ın biyografisi, memleketi ve diğer bilgileri karar.com’da…

RIFAT YURTTAŞ KİMDİR?

27 yaşındaki Fırat Yurttaş, MasterChef Türkiye’de yeni sezonun son 14 yarışmacısı arasına girmeye hak kazandı. Yarışma için İzmir Çeşme’den gelen renkli isim; eğitmenliğin yanı sıra aşçılık da yapıyor. Yurttaş, Türk kültürünün en önemli kolundan birinin Türk mutfağı olduğunu ifade ederek, Türk mutfağını en iyi biçimde temsil edeceğine inandığını söylüyor.

19-09/02/rifat-yurttasjpgg.jpg

İZMİR’DE PASTACILIK YAPTI

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi okuyan Rıfat Yurttaş, baba mesleği fırıncılığın yanında pastacılığı da öğrendi. Çeşme’de bir dönem tatlı da yapan Yurttaş, özel bir pastanede yaptığı tatlılarla adından söz ettirmişti. O dönem bir haber ajansına verdiği demeçte; ilk stajını yaptığı mutfaklardaki çalışanların eksikliklerini kendi mutfağında barındırmayacağı konusunda söz verdiğini anlatan Yurttaş, ailesinin de desteğiyle pasta işini daha da geliştirmeyi hedeflediğini söylemişti.

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

19-09/02/rifat-yurttas.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN