MasterChef Türkiye'de elenen isim kim? MasterChef birinci kim oldu? Eleme heyecanı!

MasterChef Türkiye'de elenen isim kim? MasterChef birinci kim oldu? Eleme heyecanı!

Masterchef Türkiye'de dün eleme heyecanı vardı. Eleme potasındaki isimlerden Rıfat ve Murat son olarak yarıştı ve elenen isim Masterchef Murat Tokmakçı oldu. Yarışmada birinci ise Alican oldu. O anları haberimizden izleyebilirsiniz.

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye yeni bölümü ile dün akşam ekranlardaydı. Heyecanın dorukta olduğu yarışmada dün elenen isim ve birinci olan isim belirlendi.  Peki, MasterChef Türkiye'ye kim veda etti? MasterChef Türkiye'de birinci kim oldu? İşte detaylar...

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENDİ?

Yarışmada Ekin ve Alican cezalı olarak eleme potasındaydı. İlk oyunu kaybeden mavi takımdan Rıfat ve Eda da elemelere dahil oldu. Son dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımdan da Murat ve Suna da eleme listesindeki son adaylar olmuştu.

ANALI KIZLI YEMEĞİ İLE YARIŞTILAR

Somer Şef'in tarifi ile Analı Kızlı yemeğini yapan yarışmacılar arasında en iyi yapanlar bu hafta da elenmekten kurtuldu.

MASTERCHEF BİRİNCİ KİM OLDU?

Birinci olan isim Alican oldu.

İkinci isim Suna,

Üçüncü Eda ve dördüncü Ekin oldu.

Rıfat ve Murat arasında yapılan son değerlendirmede ise yarışmaya veda eden isim Murat Tokmakçı oldu.

ELENEN İSMİN ARDINDAN DUYGUSAL ANLAR

MasterChef Türkiye'de Murat Tokmakçı'nın elendiğinin açıklanmasının ardından Murat jüri ve arkadaşları ile vedalaştı, duygusal anlar yaşandı.

MASTERCHEF MURAT TOKMAKÇI KİMDİR?

Murat Tokmak, 29 yaşında evli ve 2 cocuk babasıdır. Trabzonludur ve Trabzon'da yaşıyor. Aşçılık mesleğiyle uğraşıyor. Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu mezunu.

MASTERCHEF ELENEN İSİM BELLİ OLDU - VİDEO İZLE

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN