MasterChef'de kim kazandı? İlk kazananlar belli oldu

MasterChef'de kim kazandı? İlk kazananlar belli oldu

14 kişinin mavi ve kırmızı grup olarak yarıştığı TV8’in sevilen programı MasterChef Türkiye’de kazanan takım belli oldu. 1 Eylül tarihinde yayınlanan bölümünde ilk takım oyununda varını yoğunu ortaya koyan yarışmacılar, adeta ecel terleri döktü. İşte MasterChef Türkiye’yi kazanan takım…

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, ve Somer Sivrioğlu gibi isimlerin jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye’de 1 Eylül’de kimin kazandığı, programı takip edenler tarafından merak ediliyordu. Binlerce kişinin başvurduğu MasterChef Türkiye’de kazanan takım karar.com’da…

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE KİM KAZANDI?

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında şef Somer Sivrioğlu, her iki takımın yemekleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sivrioğlu, ilk takım yarışının kazananının mavi takım olduğunu açıkladı.

19-09/02/masterchefjpgg.jpg

MASTER CHEF TÜRKİYE JÜRİ ÜYELERİ

SOMER SİVRİOĞLU

1995'te akademik kariyer için Avustralya’ya giden İstanbullu Somer Sivrioğlu, Master yaparken şeflik kariyerine atıldı. Restoran zincirlerinde yöneticilik yapan Sivrioğlu, Sydney’de menüsünde pek çok Türk lezzeti bulunan ve marka hâline gelen bir Türk restoranı açtı. Misafir jüri olarak Türk mutfağını tanıtmak için MasterChef Avustralya’da yer alan Sivrioğlu, 2015'te Türk mutfağını sevdirmek adına bir kitap hazırladı.

DANILO ZANNA

İtalya'da doğan Danilo Zanna, aile restoranlarında çalışarak şeflik kariyerine başladı. İtalyda’da Gastronomi okuyan Zanna, Türkiye’ye yerleşip kendi restoranını açtı. Çeşitli televizyon programlarında şeflik yapmaya başlayan Zanna, tematik bir kanalda kendi yemek programını hazırladı. İstanbul Culinary Enstitute’de İtalyan yemekleri workshopları hazırladı ve gastronomi öğrencilerine danışmalık yaptı.

MEHMET YALÇINKAYA

Bolulu Yalçınkaya dünyanın farklı yerlerinde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. 2004’te İstanbul Yemek Akademisinde insan anatomisi ve sindirim sistemi üzerine eğitim aldı. 2005’te Amerika' nın ünlü gurme dergisi “CULINARY” de Trend Chef olarak biyografisi ve spesiyalleri yayımlandı. Almanya’da dört yılda bir yapılan 2008 IKA OLİMPİYADE DER KÖCHE A kategorisinde dünya üçüncüsü oldu. Türk mutfağı ile ilgili çeşitli fuar, festival ve yarışmalarda madalya, şilt ve sertifikalar kazandı. Farklı tatların buluşması olan “Fusion Mutfak” akımını yapmış olduğu çalışmalar sonucu Türkiye' de ilk uygulayan cheflerden birisi oldu. 2012’de Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina Team Direktörü olarak Dünya Aşçılar Olimpiyatlarında dünya ikincisi oldu.

MASTERCHEF İÇİN TIKLAYIN

MasterChef'te bu hafta eleme heyecanı yaşanacak. Elemenin olacağı 2 Eylül tarihli 7. bölümün fragmanı ise programın sayfasından ve Youtube'dan yayınlandı.

İşte o fragman...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN