Maxi Pereira resmen Porto'da

Maxi Pereira resmen Porto'da

Portekiz Premier Lig ekiplerinden Porto, Uruguaylı savunma oyuncusu Maxi Pereira'yı renklerine bağladı.

Kulübün sosyal paylaşım sitesi Twitter resmi hesabından yapılan açıklamada, Pereira ile anlaşmaya varıldığı ve gelecek sezon 2 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Son 8 sezondur formasını giydiği Benfica ile sözleşme yenilemeyen 31 yaşındaki futbolcu ile Galatasaray'ın da ilgilendiği öne sürülüyordu.

Uruguay Milli Takımı'nda 99 maça çıkan Maxi Pereira, geçen sezon Benfica'da oynadığı 42 karşılaşmada 5 gol ve 11 asistlik bir performans sergilemişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN