Mersin'de yaşayan Alev İnci doğuştan epilepsi hastası olan oğlu Arda için yardım istiyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşayan Alev İnci, doğuştan epilepsi hastası olan ve çok sık nöbet geçiren 10 yaşındaki oğlu Arda Boran için yardım istiyor. Eşinden ayrılan ve bir süredir işsiz olan anne, ilaç ve tedavi masraflarını karşılayamadığını söyleyerek destek bekliyor.

Mersin'in Erdemli ilçesinde oturan Alev İnci, bir süre sonra geçimsizlik nedeniyle eşinden boşanınca 3 çocuğunun velayetini üstüne aldı. Çocuklarına tek başına baktığı için çalışamayan genç kadın, Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile kaymakamlıktan aldığı toplam bin 300 TL yardım parasıyla kiralık evlerinde yaşam mücadelesi vermeye başladı. Çocuklarından epilepsi hastası olan oğlunu tedavi ettiremediğini belirten Alev İnci, "Oğlum Arda Boran, doğduğu günden bu yana epilepsi hastası. Son zamanlarda nöbetleri sıklaşmaya başladı. Devlet büyüklerimizin ve hayırseverlerin desteğini bekliyorum" diye çağrıda bulundu.

İlçedeki bir okulda 6'ncı sınıfta eğitim gören Arda Boran ise bir an önce iyileşip sağlığına kavuşmak istediğini vurgulayarak, "Ben de yaşıtlarım gibi koşmak, oynamak istiyorum" dedi.