Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç’ın balayı neşesi

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç’ın balayı neşesi

Birkaç gün arayla önce İstanbul, ardından Çeşme'de görkemli bir düğünle dünyaevine giren Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur'u şimdi de balayı heyecanı sardı. Çift, balayını geçirmek için Kuşadası’na doğru yola çıktı.

15-08/29/merve-bolugur-ile-murat-dalkilic-balayina-basladi-7640175_2551_m

Birkaç gün arayla önce İstanbul, ardından Çeşme’de düğün yapan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur’un tören telaşı bitti, balayı heyecanı başladı. Çeşme’ye Dalkılıç’ın cipiyle giden yeni evli çift, oradan üstü açık bir spor otomobille ayrıldı. Direksiyon başındaki Boluğur, Kuşadası yoluna şarkılar söyleyerek çıktı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN